1619744897

Stiri de Ultima Ora – Gigi Becali isi distruge jucatorii dupa infrangerea de la Craiova. ”E debandada. Oaida alearga de unul singur si ajunge pe locul 2. Imi e mila”

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a plans dupa infrangerea din meciul cu CS Universitatea Craiova ca este debandada la echipa sa.

„Echipa e decimata, Cretu a facut si el ce a facut, accidentati multi, jucatorii de baza, Olaru si Coman, accidentati, asta se intampla. In prima repriza am controlat meciul. Nu ai ce sa reprosezi la nimeni. Cicaldau a dat o executie care nu ai cum sa o parezi. Repriza a doua, aveam om in plus, normal trebuie sa castigi meciul. Tanase, parerea mea, a luat-o putin…

Continuarea aici: Stiri de Ultima Ora – Gigi Becali isi distruge jucatorii dupa infrangerea de la Craiova. ”E debandada. Oaida alearga de unul singur si ajunge pe locul 2. Imi e mila”


Plante Decorative – firma ofera din productia proprie plante decorative pentru gradina: gazon, gard viu, arbori si arbusti decorativi. Mai multe detalii pe site-ul firmei Pepiniera Comana