Romania Tv
Romania Tv

Romania Tv

RomaniaTv.net, mereu în mijlocul evenimentelor. Vă oferă în timp real cele mai noi și relevante informații politice, sociale, economice, externe, dar și materiale și imagini în exclusivitate.

Medicul Victor Daniel Miron, de la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului “Dr. Alfred Rusescu” e de părere că pandemia a venit cu schimbări uriașe în ceea ce privește epidemiologia altor virusuri.

Articolul ”Pandemia a schimbat epidemiologia altor virusuri”. Avertismentul lansat de un medic român! apare prima dată în Romania TV.

Cele mai bune meserii de viitori din următorii ani au fost dezvăluite într-un top 10, de către pubilcația Business Insider. Domeniile cu cele mai bune posturi sunt cel medical și sectorul marketing.

Articolul Cele mai bune meserii de viitor includ domeniile medical și IT. Cum a influențat pandemia piața de muncă apare prima dată în Romania TV.

Eugenia Șerban a învins cancerul, iar în prezent arată parcă mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, vedeta a întâmpinat alte probleme, care nu ţin însă de sănătate.

Articolul Eugenia Şerban, probleme mari după ce a învins cancerul. Ce se întâmplă acum cu celebra actriţă apare prima dată în Romania TV.

Autoritățile sanitare au transmis lista cu localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este egală sau mai mare de trei la mia de locuitori.

Articolul Lista completă a localităților care au depășit incidența de 3 la mia de locuitori apare prima dată în Romania TV.

Probleme la metrou pe Magistrala M2. Este vorba despre o defecţiune la alimentarea cu energie electrică în staţia Eroii Revoluţiei.

Articolul Probleme la metrou pe Magistrala M2 din cauza unei defecţiuni la alimentarea cu energie electrică apare prima dată în Romania TV.

Municipiul Timişoara revine la carantina de noapte în weekend după ce rata de incindeţă COVID-19 a trecut de 4 cazuri la mia de locuitori.

Articolul Timişoara a trecut de incidenţă 4 la mie. Din weekend va fi reintrodusă CARANTINA DE NOAPTE apare prima dată în Romania TV.

Silvoița sau "mierea din prune" este o delicatesă tradițională, a cărei rețete, păstrată cu sfințenie de bunicii noștri, include numai prune, iar prepararea durează două zile.

Articolul Silvoița, un secret de generații al bucătăriei românești. Cum se prepară delicatesa tradițională supranumită „mierea prunelor” apare prima dată în Romania TV.

Fluxul de lavă format în urma erupţiei vulcanului Cumbre Vieja, de pe insula spaniolă La Palma, îşi continua miercuri deplasarea, a patra zi consecutiv, înghiţind case şi terenuri.

Articolul Situaţie dezastruoasă în insula spaniolă La Palma. Lava vulcanului Cumbre Vieja înaintează cu 700 metri pe oră, înghiţind case şi terenuri VIDEO apare prima dată în Romania TV.

Simona Halep a anunţat, miercuri, încheierea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill. Cei doi au lucat împreună în ultimii şase ani.

Articolul Simona Halep a renunţat la Darren Cahill după o colaborare de 6 ANI. „Am decis că este timpul să ne oprim!” apare prima dată în Romania TV.

România TV a fost înființat de către Sebastian Ghiță, când postul de televiziune Realitatea TV, sub noua conducere a lui Elan Schwartzenberg, și-a mutat studiourile pe Șoseaua București-Ploiești, în clădirea Willbrook Platinum.

O parte din personalul postului de televiziune Realitatea TV a hotărât să rămână în studiourile de la Casa Presei Libere, alături de fostul patron, Sebastian Ghiță, pentru a întemeia un nou post de televiziune, pe care l-au denumit RTV. Schimbarea numelui, din RTV în România TV, a avut loc în ziua de 1 decembrie 2011.

Postul de televiziune România TV poate fi recepționat prin sistemele Telekom TV, Digi TV, Orange TV, Focus Sat și UPC România, sau FTA pe satelitul Amos 7, 4°W, 12354 MHz/SR 3333/H.

România TV este un canal de televiziune privat de știri din România, de orientare conservatoare și naționalistă, lansat pe 23 octombrie 2011 de către Sebastian Ghiță.