Kmkz
Kmkz

Kmkz

Kmkz – Website de satiră și divertisment.

Statistici web: kmkz.ro

Ultimele stiri Kmkz

In relatia cu clientii, modul de prezentare este, de multe ori, la fel de important precum calitatea produselor si a serviciilor oferite. Tocmai de aceea, echipamentele HoReCa de cea mai buna calitate sunt cele care indeplinesc ambele criterii.

Au început să se lipească belelele astea de Cîțu cum se lipeau pe vremuri de Viorica - așa, natural, fără că premierul să mai trebuiască să depună vreun efort pentru a intra într-un nou rahat. Cum se arată, cum s-a lipit rahatul de el. Singurul lucru înțelept pe care îl mai poate face e să nu își mai ia pe el trocul cu Metallica, că i-a rămas mare. Mult prea mare.

 

De asemenea, o altă problemă legată de ținută sa de birou era că uitase să își ia urechile de Mickey Mouse 2.

Alegerile de la Obregia vor avea loc tot pe 25 septembrie, iar din echipa câștigătoare a lui Cîțu Superman fac parte Napoleon Bonaparte, Stefan cel Mare și Emil cel Mic.

https://www.instagram.com/stories/florinvcitu/2658862186894330452/

 

Dacă ești și tu genul de persoană care cumpără cărți des și ai deja stocul de cărți făcut pentru încă multi ani, avem o veste bună pentru tine. Acum este momentul ideal să scapi de toate colecțiile pe care nu le mai citești și să-ți recâștigi spațiul din casă. 

Schimbarea începe chiar acum cu serviciul „cumpăr cărți vechi” oferit de anticariatul Cumparcarti.ro.

Sau "Ăla din deal si lampa fermecata"

La rândul lui, Anghel Saligny a răspuns cu tact și diplomație: "Fără alcool în funcții publice!"

Altfel, ei vor sta acolo până la capăt, pe vrăjeala cu desființarea SSIJ.

Doar UDMR e capabilă de mai mult ridicol.

 

Din fericire, lampa nu a suferit mult. Imediat după ce s-a dat comanda de calcul pentru prețul a 10 ouă, lampa s-a  zdrobit împreună cu Guvernul încercând să găsească soluții.

Doamne-ajută!

Sloturile (slot machine) sau păcănelele, așa cum a fost tradus termenul în română, au o istorie care se întinde pe câteva decenii. Aceste aparate de jocuri de noroc au fascinat diverse generații cu ideea de câștig. Au fost extrem de populare, în versiunea clasică, așa cum au debutat în sălile de jocuri, și continuă să fie, în forma actuală, cu versiunile online, cum ar fi winbet sau altele.