Forbes
Forbes

Forbes

Forbes.ro – Forbes Romania: Forbes este o editură americană, cunoscută în special pentru revista cu același nume, publicată o dată la două săptămâni.

Statistici web: forbes.ro

Guvernul va adopta în şedinţa de joi o hotărâre, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin care copiii cu vârste între 6 şi 12 ani să nu mai fie testaţi pentru accesul la anumite activităţi în localităţile unde rata de incidenţă COVID depăşeşte 3 la mia de locuitori, a anunţat prim-ministrul Florin Cîţu.

The post Copiii între 6 și 12 ani nu mai trebuie testați în localitățile cu incidență de peste 3 la mie appeared first on Forbes.ro.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oroș, a anunțat că România va avea, din 2022, Agenția de Calitate și Marketing a Produselor Agroalimentare, ce are ca scop promovarea și garantarea faptului că produsele tradiționale românești sunt autentice.

The post Ministrul Agriculturii promite că Agenția de Calitate și Marketing a Produselor Agroalimentare va fi funcțională din 2022 appeared first on Forbes.ro.

Deși mașina personală va rămâne în topul preferințelor pentru mobilitate ale consumatorilor din Uniunea Europeană ca urmare a pandemiei, modalitățile alternative își vor reveni pe termen mediu și lung, cel mai puternic avans fiind estimat pentru platformele de car sharing și închirieri, potrivit raportului „The 2021 Digital Auto Report”, realizat de PwC.

The post Mașina personală rămâne principala preferință pentru transport appeared first on Forbes.ro.

Enel Finance International N.V. („EFI”), compania financiară înregistrată în Olanda și controlată de Enel S.p.A. (“Enel”) , a lansat marți pentru investitorii instituționali din piața Eurobond o emisiune de obligațiuni în mai multe tranșe, asociată obiectivelor de sustenabilitate, în valoare totală de 3,5 miliarde de euro.

The post Enel plasează pe piața Eurobond o emisiune de obligațiuni multi-tranșă de 3,5 miliarde de euro appeared first on Forbes.ro.

După ce în acest an, grindina, seceta și unele boli au afectat culturile de viță de vie, analiștii susțin că 2021 va fi un an în care se va înregistra o producție de vin extrem de scăzută, însă de o calitate superioară.

The post Europa: Producția de vin din acest an va fi una deosebit de scăzută appeared first on Forbes.ro.

Secretarul pentru energie din Statele Unite, Jennifer Granholm, a avertizat împotriva manipulării pieţei gazelor naturale din Europa.

The post SUA avertizează asupra manipulării pieței gazelor naturale în Europa appeared first on Forbes.ro.

În Uniunea Europeană anul trecut erau 10,8 milioane de persoane cu ocupaţii în sectorul transportului, adică aproape 29 de lucrători în transport la mia de locuitori, însă regiunea Sud-Muntenia din România este pe primul loc cu 65 de lucrători în transport la mia de locuitori, arată datele publicate joi de Eurostat.

The post Regiunea Sud-Muntenia, pe primul loc în Uniunea Europeană privind lucrătorii din transporturi appeared first on Forbes.ro.

Reprezentanții mediului de business au participat la finalul lunii septembrie la cel mai important eveniment economic al anului 2021, organizat de Forbes România – Forbes CEE Forum.

The post LIVE TEXT – Forbes CEE Forum 2021, Reimagining leadership: Are we there yet? Ziua II appeared first on Forbes.ro.

Preşedintele Comisiei economice din Senat, Silvia Dinică a anunțat că întâlnirea cu reprezentanții ASF despre insolvența City Insurance a fost amânată. Reprezentanţii Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din România, care au participat la dezbaterea de miercuri din Senat, au estimat că pagubele s-ar putea ridica în acest caz „cel puţin la nivelul Astra şi Carpatica împreună”.

The post Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România estimează pagubele City Insurance la peste 150 milioane euro appeared first on Forbes.ro.