CSID
CSID

CSID

CSID: Ce se întâmplă Doctore? | Ghid de sănătate, lifestyle şi frumuseţe

Statistici web: csid.ro

Antrenorul de pilates și nutriționistul Cori Grămescu oferă câteva trucuri simple care ne ajută să ne reluăm activitățile și să reîncepem rutina de antrenament după vacanță.

Articolul Cori Grămescu: 5 trucuri pentru a reintra în rutina de antrenament apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

N-am întâlnit femeie care să nu spună că își dorește un păr sănătos și strălucitor, făcând excepție de norocoasele care se bucură din plin de acest aspect.

Articolul Păr sănătos: ce să nu-ți lipsească din dietă pentru un păr ca-n reclame apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Burta este un factor de risc crescut pentru diabetul de tip 2, bolile cardiovasculare și chiar anumite cancere. Așadar, iată cum să scapi de burtă.

Articolul Cum să scapi de burtă: 4 reguli pe care să le respecți cu sfințenie apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Ce sunt sulfații, dacă sunt prietenoși în rutina de îngrijire sau dacă trebuie evitați aflăm împreună.

Articolul Sulfații: ce sunt și cum ne afectează pielea? apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Tulburările alimentare pot fi greu de înțeles, mai ales dacă nu te-ai confruntat cu un episod de acest gen.

Articolul Tulburările alimentare explicate pe larg apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Depresia și declinul cognitiv sunt două probleme îngrijorătoare la nivel global pentru sănătatea minții.

Articolul Depresia, detectată direct de pe telefon apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Dacă vrei să scapi de grăsime, să-ți definești corpul și să ai mai multă forță, antrenamentele cu greutăți sunt ideale în acest sens,

Articolul Antrenamentele cu greutăți și beneficiile majore pentru inimă, oase și arderea grăsimii apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

În general, smartwatch-urile sugerează că activitatea fizică te ajută să arzi mai multe calorii, dar o nouă cercetare susține că lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Articolul Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Cum să faci prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă delicioasă de vanilie și lămâie, decorată cu nucă de cocos sau zahăr pudră – rețeta este foarte simplă! Când vă este dor de gustul copilăriei, încercați […]

Articolul Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de vanilie și lămâie – gustul copilăriei apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.

Află cum să prepari celebrele rulouri suedeze cu scorțișoară, desertul minunat care va umple casa cu o aromă senzațională. În Suedia există chiar și o zi dedicată acestor delicioase rulouri suedeze cu scorțișoară și unt, […]

Articolul Rulouri suedeze cu scorțișoară (Kanelbullar), un desert pe care trebuie să îl încerci apare prima dată în CSID: Ce se întâmplă Doctore?.