Click
Click

Click

Ziarul Click! îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Statistici web: click.ro

În calendarul creștin ortodox, pe 23 septembrie este o mare sărbătoare.

Preluarea costurilor de funcţionare a creşelor de la administraţiile locale de către Guvern este prima iniţiativă legislativă depusă de UDMR în cadrul Programului "Împreună pentru familie", pe care reprezentanţii Uniunii doresc să-l pună în practică în intervalul 2021
Citește mai departe...

Stocurile europenne de gaze naturale sunt la cel mai scăzut nivel din cel puțin 10 ani înainte de sezonul de iarnă, exacerbând riscul unor creșteri suplimentare ale prețurilor, afalte deja la niveluri deja ridicate, scrie Reuters, potrivit mediafax.
Citește mai departe...

Produsul Intern Brut al României ar putea fi mai mare cu 24 miliarde de euro anual până în 2030 - o majorare de 8,7% pe an - prin creşterea egalităţii de gen, potrivit raportului "Win-Win: How Empowering Women Can Benefit Central and Eastern Europe", publicat de o companie de
Citește mai departe...

Jumătate dintre români consumă zilnic carne și preparate din carne, iar 75% dintre ei sunt dispuși să plătească mai mult pentru carnea de la țară. În același timp, unul din patru români consideră carnea de vită mai prietenoasă pentru sănătate.
Citește mai departe...

O româncă din Galaţi poate deveni miliardară: John Paulson, unul dintre cei mai cunoscuţi investitori de pe Wall Street, care a câştigat 20 mld. dolari şi care pariază acum că România pierde procesul cu Roşia Montană, divorţează de Jenny, secretara de care s-a îndrăgostit.
Citește mai departe...

Carlos Şacalul, militantul de stânga autor al mai multor atacuri pe glob în anii 1970 şi 1980, a solicitat miercuri reducerea pedepsei de închisoare pe viaţă pe care a primit-o în Franţa pentru un atentat cu grenadă într-un magazin din Paris, în 1974, transmit AFP şi dpa.
Citește mai departe...