Aradon
Aradon

Aradon

Afla ultimele stiri din judetul Arad. Stiri de ultima ora din Arad si din toate regiunile judetului, din politica, sport sau monden.

Statistici web: aradon.ro

Conform CJSU, la Sebiș, Archiș și Apateu localnicii au nevoie de certificatul verde pentru a avea acces la evenimente.
Locuitorii pe de străzile Andrei Mureșan, Tudor Vladimirescu, Iulian Grozescu, Corneliu Coposu şi de pe Bulevardul Revoluției rămân fără gaz timp de o zi.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a mandatat Direcția de Sănătate Publică Arad să solicite transferul a trei medici de ATI, de la alte spitale din țară.
Consilierii locali sunt chemați să aprobe achiziția bradului artificial de Crăciun. Prețul acestuia ajunge la jumătate de milion de lei.
Doi bucureșteni care ofereau spre comercializare, la prețuri reduse, haine inscripționate cu numele unor mărci consacrate, au fost depistați de jandarmii arădeni și s-au ales cu dosare penale și marfa confiscată.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri, noi măsuri anti-Covid pentru localitățile unde incidența a crescut peste anumite praguri. Timișoara, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, dar și alte localități vor avea carantina de noapte în weekend, iar Bucovăț și Moravița carantină în toate zilele săptămânii.
Județul a înregistrat în 24 de ore, de marți până miercuri, 166 de cazuri noi de infecție cu virusul SARS-CoV-2.
Dacă nu se conformează comercianţii pot plăti amenzi de la 7.000 de lei la 35.000 de lei.
Americanca de 32 de ani poate evolua atât ca extremă de forță, cât și ca pivot.
Tiriștii de la CSM Arad au obținut cinci medalii la Campionatul Național de seniori de glonț.