Antena 1
Antena 1

Antena 1

Antena 1, platforma ta de video entertainment. Știri despre emisiunile și vedetele tale preferate. Tot ce va intereseaza: stiri, program tv, vedete, stiri mondene, sport, meteo, horoscop, muzica, noutati auto, stiri din televiziune si timp liber.

  • Adresa web: a1.ro
  • Site gazduit in: Statele Unite
În cel de-al 11-lea sezon iUmor, care va avea premiera sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1,actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise.
În urmă cu câțiva ani, Nicolae Guță a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România. Cei doi se mutaseră împreună și chiar au amenajat o casă, înainte de a veni pe lume fetița lor, Anais.
Iulia Albu se mândrește cu fiica sa, care este de o frumusețe răpitoare. Micuța a moștenit cele mai superbe trăsături de la mama sa.
Andreea Ibacka se pregătește să nască și a publicat de curând un mesaj cu privire la cum se simte înainte de a aduce pe lume un băiețel. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o serie de imagini cu burtica de gravidă, dar și un mesaj emoționant.
Formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de vedete. Enrique Iglesias și Anna Kournikova au împreună trei copii adorabili, alături de care se bucură de momente unice. 
Cea de-a patra ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 6.9 puncte de rating și 24.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating și 21.6% cota de piață.
Willie Garson a decedat la vârsta de 57 de ani. Actorul a devenit celebru pentru rolul pe care l-a jucat ani la rândul în serilaul de succes „Sex and the city”, fiind prietenul cel mai bun al lui Carrie.
Doamna Lenu este împotriva relației lui Victor cu Andrada. Ea susține că fata este conflictuală, însă la fel o vede și nepotul ei pe doamna Lenu. Băiatul le-a povestit concurenților că aceasta nu ar fi la fel și-n viața reală, cum este în casa Mireasa sezon 4.
Meteorologii anunță vreme rece în toată țara, în următoarele zile și chiar ninsori la munte.
Observator 19 lansează joi, la Antena 1, un nou sezon al campaniei ”După noi, gunoiul”, cu Bianca Iacob, prima serie de reportaje care a abordat sistematic fațetele problemelor de mediu din România.
Noaptea se lăsa în Instabul și în timp ce Lidia și Estera se bucurau de imunitate, celalalte echipe trebuiau să își găsească rapid cazare. Alexandra și mama ei, Anca, au fost și ele tare norocoase pentru că Irina le-a oferit și lor cazare, deși nu au câștigat lupta pentru imunitate.
Asia Express, 21 septembrie 2021. Ce echipă a câștigat a doua Imunitate de la Asia Express sezonul 4. Irina i-a ținut în suspans
Norocul le-a surâs Lidiei și Esterei Buble în ediția patru de pe Drumul Împraților. Cele două surori au dat de un șofer care le-a răsfățat și le-a promis că le va duce până la destinația în care urmează să se desfășoare noua probă.
Connect-R și Shift au avut parte de cea mai neașteptată situație la primul autostop din ediția patru Asia Express. Cei doi au stat ore întregi în soare pentru a opri o mașină, însă norocul nu a fost de partea lor.
Oboseala și stresul de a ajunge la timp, la 17.45, pentur a prinde feribotul spre Istanbul, și-a pus amprenta pe ultimele echipe care luptă pentru imunitate în Asia Express, pe Drumul Împăraților.
Cel de-al doilea Joc de Amuletă s-a lăsat cu o echipă câștigătoare, însă cursa abia acum începe. Cele opt echipe au de mers un drum lung și multe misiuni de îndeplinit în cea de-a patra ediție a emisiunii Asia Express.
În timp ce restul de 7 echipe sunt în lupta contra-cronometru pentru a câștiga imunitatea, Mihai și Elwira Petre se bucurau de cadoul primit, 2 zile de relaxare și cazare.
Din nefericire, printre ultimele echipe care nu ajunseseră încă în Susurluk se aflau Connect-R și Shift, dar și echipa formată din Cuza și Emi, care abia convinseseră o fată să îi ia cu mașina.
După misiunea cu mătura, pe care toți concurenții au găsit-o dificilă, în special fotografiatul pe mătură care le aduce probleme din cauza tabletei cu delay, echipele s-au grăbit să ajungă la următoarea destinație.
Următoarea destinație a concurenților Asia Express a fost Istanbul. Irina Fodor le-a spus concurenților că acolo va avea loc cursa pentru ultima șansă. Cu toții trebuiau să ajungă până la 17.45 până la feribot.