ActiveNews
ActiveNews

ActiveNews

ActiveNews este un site de informații și știri necenzurate, analize și opinii conservatoare, dedicat apărării vieții, familiei, credinței și culturii naționale.

Președintele Klaus Iohannis ar fi declarat, marți, că vaccinarea anti-COVID-19 va trebui să devină obligatorie pentru anumite categorii din domeniile esențiale, în special pentru personalul medical
Mai mulți medici și experți medicali au criticat vaccinurile anti-COVID și apelurile la vaccinare în masă, cu prilejul unei reuniuni a Federației Americane a Medicamentului (FDA).
Filmul „Malmkrog” i-a adus anul acesta regizorului Cristi Puiu Marele Premiu și Trofeul Uniunii Cineaștilor, la cea de-a 50-a ediție a Galei Premiilor UCIN
Să impui în mod aleatoriu niște procente de INFECTAȚI, prin care închizi societatea, asta arată cum niște psihopați de tipul Arafat și alte slugi ale globaliștilor O POT CONTROLA. De fapt, o torturează și o duc spre colaps.
Compania suedeză de tehnologie financiară Doconomy a lansat un card de credit care monitorizează emisiile de dioxid de carbon generate de cumpărături și limitează impactul climatic al cheltuielilor utilizatorilor.
Sindicatul Național al Polițiștilor a organizat un miting în fața Guvernului împotriva vaccinării obligatorii. Președintele sindicatului, Marius Ionescu, a declarat pentru AGERPRES că polițiștii sunt împotriva condiționării prezenței la
George Soros este în mod clar hotărât să inunde Statele Unite ale Americii cu imigranți și să se asigure că imigranții își pot permite să rămână în țară pentru a declanșa schimbări demografice radicale
Tucker Carlson, prezentatorul Fox News, a dezvăluit că armata americană i-a forțat pe soldații americani să îl studieze pe Satan și "cele 7 principii ale satanismului" printr-o prezentare PowerPoint amestecate cu informații false despre
Costurile de înmormântare vor fi de acum înainte acoperite de Ottawa pentru persoanele ucise de vaccinurile aprobate de autoritățile federale.
Comisia economică, industrii și servicii a Senatului a avut azi, 21.09.2021, pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de Lege nr. 335/2021: Proiect de lege privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr.19/2021 pentru modificarea și
Cu ocazia scandalului de presă, coordonatorul campaniei de irațională injectare cu serul experimental* a spus că s-au recepționat 18,5 mil de doze, s-au utilizat 10, iar 3,7 mil sunt încă pe stoc. Nu mai puțin de 5 mil de doze sunt donate sau vândute altor
Tânăra credulă s-a luat după fanfaronul cu trotinetă cu girofar și și-a semnat propriul sfârșit vaccinându-se. Dacă nu o făcea, acum trăia. Și se bucura, fericită, de viață. Credeți că se simte cumva acest Cherecheș, măcar așa, un dram din toată protecția aia de „peste” „100%”, vinovat? Sau măcar responsabil?
Alexandru Arșinel (82 de ani) nu-și revine după problemele de sănătate cauzate de infectarea cu SARS-CoV-2 ulterioară injectării cu două doze de „vaccin” Covid. Deși internat în două rânduri în spital, medicii nu-i găsesc cauza afecțiunii de care suferă. Celebrul actor se plânge de...
VAERS data released Sept. 17 by the CDC showed a total of 701,561 reports of adverse events from all age groups following COVID vaccines, including 14,925 deaths and 91,523 serious injuries between Dec. 14, 2020 and Sept. 10, 2021.
„După ce inițial au denunțat legătura dintre avort și vaccinurile COVID-19, episcopii americani s-au sucit, transformându-se în promotori ai vaccinării forțate cu vaccinuri pe care le numeau imorale cu nici doi ani în urmă”, scrie LifeSiteNews în deschiderea unui articol de opinie

ActiveNews.ro s-a înființat, ca proiect jurnalistic informal, pe 6 octombrie 2013, de ziua lui Petre Țuțea.

Este o voce independentă, a cărei misiune este de a informa și de a ține trează conștiința celor care ne accesează siteul.

Susține libertatea de expresie, de adunare și dreptul fiecăruia de a se face auzit. Ofera o voce celor care nu sunt luați în seamă.

Nu avem sprijin de la moguli, corporații media sau politicieni. Respingem orice ingerință a politicului, indiferent de ideologie, în activitatea jurnalistică.

Suntem o echipă cu experiență în jurnalism, care este conectată la realitatea românească și cea globală. Ținem cont de specificul locului, dar sesizăm și nuanțele lumii în care trăim.

Responsabilitatea juridică în cazul  articolelor de opinie redactate de editorialiștii invitați aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat pe site.

Ne spunem cuvântul, liber, sub semnul marelui nostru înaintaș, ziaristul Mihai Eminescu, definit de Petre Țuțea drept Românul Absolut.